Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов роудстер - Alfa Romeo 4C

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    това са цени без далавери да правиш... с правилните познати, без особени усилия можеш да си спестиш 15-20 хиляди
    Да но това е вашето мислене,повечето Европейци отиват в прдставителството на Шевролет,и си поръчват,ама тогава цената е съвсем друга.

---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 18:05 ----------

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    ама то никой не твърди, че са извънсемни ама резултата пак е бърза и що годе хубава кола за по-малко пари

---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 17:04 ----------

за това си прав
    В тоя ред на мисли,можеш да си купиш и Широко за 30 000 Евро нали,ама не е тва целта.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Ново камаро СС, европейска модификация, топ изпълнение, чисто ново от официални представител в България е малко под 100 000 лв.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• ...
        Last edited by pooh; d.m.y г., 11:47.

Comment

• Плювайте Българи
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
            С тези статии наистина става като развален телефон. Един превел 45К паунда , друг 45К евра, на един им отпаднал карбона, за други лимтирана серия от точно 18К бройки и тнт.
            Две страници по-нагоре я има ОРИГИНАЛНАТА НОВИНА, от която ще цитирам:

The show car used a carbon tub designed by Dallara, the racecar manufacturer which also consulted on the KTM X-bow, Alfa 8C and Bugatti Veyron. The production car’s structure is an in-house design by the Alfa team. It has a carbon centre tub as before, but the front and rear frames are aluminium. It’s cheaper and only a little heavier.

Тоест концепта е бил изяло карбон (дори и боди панелите), производствената версия ще е с карбонов кокпит и предна и задна алуминиеви рамки. При Ламборгини Авентадор е същото
            като по-запознат искам да те питам, този тип шасита отразяват ли се на сигурността ? в негативен аспект имам предвид
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
              С тези статии наистина става като развален телефон. Един превел 45К паунда , друг 45К евра, на един им отпаднал карбона, за други лимтирана серия от точно 18К бройки и тнт.
              Две страници по-нагоре я има ОРИГИНАЛНАТА НОВИНА, от която ще цитирам:

The show car used a carbon tub designed by Dallara, the racecar manufacturer which also consulted on the KTM X-bow, Alfa 8C and Bugatti Veyron. The production car’s structure is an in-house design by the Alfa team. It has a carbon centre tub as before, but the front and rear frames are aluminium. It’s cheaper and only a little heavier.

Тоест концепта е бил изяло карбон (дори и боди панелите), производствената версия ще е с карбонов кокпит и предна и задна алуминиеви рамки. При Ламборгини Авентадор е същото
              Повече няма какво да говориме пък нека е скъпа после,никоя кола в нейния клас няма да е такава
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Аз същото взех да пиша преди малко,но се ядосах и го изтрих,очаква се 4C да е уникален модел,кола абсолютно и само за FUN,като подобна кола със малък мотор и такива килограми,със тези показатели не е имало от едно време,когато именно във това е била славата на марката.Относно цената щом едно TT което прилича на варел и е базиран на шасито но Гоуф и А3 дори във 3-та серия която ще се появи през 2013,помислете коя от двете какво удоволствия ще може да достави на една и съща цена със 4с.Цената че е висока верно,но за нас и нашия стандарт иначе мисля че е съвсем нормална.
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• ...
                  Last edited by pooh; d.m.y г., 11:47.

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                    Аз същото взех да пиша преди малко,но се ядосах и го изтрих,очаква се 4C да е уникален модел,кола абсолютно и само за FUN,като подобна кола със малък мотор и такива килограми,със тези показатели не е имало от едно време,когато именно във това е била славата на марката.Относно цената щом едно TT което прилича на варел и е базиран на шасито но Гоуф и А3 дори във 3-та серия която ще се появи през 2013,помислете коя от двете какво удоволствия ще може да достави на една и съща цена със 4с.Цената че е висока верно,но за нас и нашия стандарт иначе мисля че е съвсем нормална.
                    Висока цена - за хубава кола...
                    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                      Висока цена - за хубава кола...
                      За това, че колата ще е хубава, едва ли някой от нас има съмнения.

НО!

При тази цена и имайки предвид, че това ще е кола за свободното време, да се забавлява човек с нея, поне лично аз ще имам много, ама много сериозен проблем, да я предпочета пред ТОВА или пък ТОВА.
                      Ама МНОГО сериозен проблем ще имам при избора, а това са само две коли, за които се сетих за по-малко от секунда.
                      Ако към тях се добавят и разни други, като Lotus Exige, Porsche Cayman/Carrera, BMW E46 M3 CSL и още един куп други, ПРОБЛЕМЪТ с избора става направо галактически.

Тук, единственото предимство на 4С е, че ще е нова, за разлика от повечето примери дадени горе.

Но ако добавим и една истинска кола за забавления, при това нова, като ТАЗИ, проблемът с избора на 4С вече става Вселенски.
                      Освен това съм сигурен, че ще ако се разтърся, ще намеря и други нови играчки за под 100,000лв., които няма да отстъпват по динамични характеристики на Alfa Romeo 4C.

Та, такива работи.
                      Сега, можете да ме обвините, че не съм фен на марката, ама това е реалността.
                      Ако Маркионе има късмет, клиентите ще я възприемат като малък вариант на 8С и ще феновете ще я изкупят изцяло.
                      Ако няма късмет обаче, ще попадне на клиенти като мен, които доста ще се изпотят, преди и да изберат ТОЧНО тази кола. А може и да изберат друга.
                      Last edited by Fear; d.m.y г., 15:47.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• па точно кейтъръм-а никогиш няма да избера...

избора не е ЧАК толкова труден, но ми е тъжно, че нещо, което ще е толкова хубаво (най-вероятно) ще е и толкова скъпо
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• ...
                          Last edited by pooh; d.m.y г., 11:46.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                            В това, че колата ще е хубава, едва ли някой от нас има съмнения.

НО!

При тази цена и имайки предвид, че това ще е кола за свободното време, да се забавлява човек с нея, поне лично аз ще имам много, ама много сериозен проблем, да я предпочета пред ТОВА или пък ТОВА.
                            Ама МНОГО сериозен проблем ще имам при избора, а това са само две коли, за които се сетих за по-малко от секунда.
                            Ако към тях се добавят и разни други, като Lotus Exige, Porsche Cayman/Carrera, BMW E46 M3 CSL и още един куп други, ПРОБЛЕМЪТ с избора става направо галактически.

Тук, единственото предимство на 4С е, че ще е нова, за разлика от повечето примери дадени горе.

Но ако добавим и една истинска кола за забавления, при това нова, като ТАЗИ, проблемът с избора на 4С вече става Вселенски.
                            Освен това съм сигурен, че ще ако се разтърся, ще намеря и други нови играчки за под 100,000лв., които няма да отстъпват по динамични характеристики на Alfa Romeo 4C.

Та, такива работи.
                            Сега, можете да ме обвините, че не съм фен на марката, ама това е реалността.
                            Ако Маркионе има късмет, клиентите ще я възприемат като малък вариант на 8С и ще феновете ще я изкупят изцяло.
                            Ако няма късмет обаче, ще попадне на клиенти като мен, които доста ще се изпотят, преди и да изберат ТОЧНО тази кола. А може и да изберат друга.
                            Добре де а как клиентите да възприемат марката като премиум ако е евтина , хем искате да карате качествени 10 годишни бараки,хем искате цената на алфа да е в класа на Голф.
                            Цената трябва да е висока за да се гледа на нея като на бижу - а не като кола която всеки може да си позволи и това да носи по високи продажби за останалите модели на Алфа.Да като цени сигурно ще има и много други в този клас,но това че носиш емблемата на Порше примерно прави ли те по добра кола???

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                              Добре де а как клиентите да възприемат марката като премиум ако е евтина , хем искате да карате качествени 10 годишни бараки,хем искате цената на алфа да е в класа на Голф.
                              Цената трябва да е висока за да се гледа на нея като на бижу - а не като кола която всеки може да си позволи и това да носи по високи продажби за останалите модели на Алфа.Да като цени сигурно ще има и много други в този клас,но това че носиш емблемата на Порше примерно прави ли те по добра кола???
                              Аlfa Romeo не може да си позволи да продава бижута, не и сега.
                              С 8С извадиха късмет, защото тя наистина е бижу.
                              А цената не определя дали една кола е премиум или не, за наше съжаление. Защото в момента новите алфи гонят по цена премиум марките, ама за огромно съжаление, не ги гонят по качества, дайте да не се залъгваме.
                              И да, емблемата на Porsche определено те прави по-добра кола, вземете ги свалете тези капаци малко.
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6
                              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                                Аlfa Romeo не може да си позволи да продава бижута, не и сега.
                                С 8С извадиха късмет, защото тя наистина е бижу.
                                А цената не определя дали една кола е премиум или не, за наше съжаление. Защото в момента новите алфи гонят по цена премиум марките, ама за огромно съжаление, не ги гонят по качества, дайте да не се залъгваме.
                                И да, емблемата на Porsche определено те прави по-добра кола, вземете ги свалете тези капаци малко.
                                Мен ми е много интересно как точно знаеш че алфа ще пусне калпава кола, не са ли точно твоето предразсъдъци и капаци!!!

Comment

Working...
                                X